DRŽAVNA LUTRIJA SRBIJE NASTAVLJA DA IZVOZI SVOJE INFORMATIČKO REŠENJE

Autor: Republika

Vesti

06.09.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna lutrija Srbije nastavlja sa uspešnim poslovanjem i implementacijom informatičko-poslovnog rešenja na inostranim tržištima. Pored uspešnog rasta prometa od +26% u 2017. godini, ovaj period beleži i novi plasman lutrijskog informacionog sistema za operativno priređivanje klasičnih igara na sreću AVALON na makedonsko tržište.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Ovaj softver će Državnoj lutriji Makedonije u narednom periodu omogućiti modernizovanje poslovanja uz garanciju sigurnosti koju pruža ovaj svetski sertifikovan proizvod. 

- Ponosni smo što je imamo drugo inostrano tržište na koje plasiramo svaj proizvod. Iskustvo u razvoju sistema, lokalnoj implementaciji i uvođenje AVALON-a u Lutriju Republike Srpske su jake reference koje su nam omogućile da nastavimo sa širenjem poslovanja u tom smeru. Sigurni smo da će uspešna implementacija u Makedoniji uz novitete u sistemu na kojima vredno radi naš tim,  biti dovoljan razlog za razmatranje našeg rešenja i za druga svetska tržišta - naglasila je Simonida Kažić, v.d. Generalni direktor DLS, posle potpisivanja ugovora u Skoplju.

Pored tehničkih priprema za novu implementaciju, tim Državne lutrije Srbije priprema i nastup na najvećem sajmu industrije igara na sreću, proizvođača opreme i softvera u Južnoj Africi. Već su najavljeni susreti sa predstavnicima industrije iz tog regiona, i tamo će imati oriliku da iz prve ruke dobiju kompletnu sliku o prednostima AVALON rešenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading