SAZNAJEMO: Preokret u istrazi, EKSPLOZIJA DŽIPA VODI DO "ZADRUGE"?

Autor:

Vesti

03.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za napadačima koji su u subotu ujutru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu podmetnuli bombu pod džip poznate voditeljke TV Pink Dušice Jakovljević. Kako Srpski telegraf saznaje, istraga ide u više pravaca, a ne isključuje se ni mogućnost da je napad na Jakovljevićevu naručio neko od učesnika najgledanijeg rijaliti-programa "Zadruga".

RepublikaFoto: twitter.com/MePinkm
Dušica Jakovljević

Kako je Dušica doživela eksploziju i šta je videla po izlasku iz stana? Zašto su morali da intervenišu lekari?

Da li je bomba bila pretnja novinarki, ili je ona bila namenjena kao upozorenje voditeljkinom dečku Jovici Aleksiću zbog poslova u vezi s narkoticima?

Sve o ovoj temi možete da pročitate u izdanju Srpskog telegrafa za utorak, 4. septembar, u kojem vam prenosimo i transkripte razgovora srpskog obaveštajca Jovice Stanišića i lidera bosanskih Srba Radovanom Karadžićem u vezi sa egzodusom Srba iz Zapadne Slavonije 1991.

Na šta je sve bio spreman Stanišić, kakvu je pomoć nudio Karadžiću? Šta je zamerao lideru bosanskih Srba?

Kakav su razgovor njih dvojica vodili o hapšenju Milana Martića, tadašnjeg predsednika Republika Srpske Krajine? U kom kontekstu su spominjani Milan Babić i Goran Hadižć?

Foto: Srpski telegraf
Naslovna starna Srpskog telegrafa za utorak, 4. septembar

Takođe, u izdanju Srpskog telegrafa za utorak, 4. septembar, još jednom vas očekuje poklon - Magazin Rijaliti! Uživajte!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Magazina Rijaliti

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading