BLIŽI SE POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE: U Delta Sitiju prikupljanje pribora za najugroženije

Autor: Republika

Vesti

23.08.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetodnevni program pod nazivom "Najlepše je doba kad je puna đačka torba“ biće održan u Beogradu, od 24. avgusta do 2.septembra, u atrijumu Delta City-ja, sa ciljem obeležavanja povratka u školu i prikupljanja školskog pribora za socijalno ugroženu decu.

RepublikaFoto: Promo foto

Program se organizuje četvrtu godinu za redom, a sadržaće takmičarski deo za đake prvake, kao i radionice iz srpskog i engleskog jezika, matematike, istorije i drugih predmeta.

Tokom programa, u periodu od 11 do 20 časova, na sceni će biti predstavljeni i nastupi odabranih plesnih i sportskih klubova, horova, mala škola elektronike, u koje će biti uključena i deca posetioci.

Afirmativni Centar u saradnji sa nevladinom organizacijom „SRECA.ORG“, organizuje i prikupljanje školskog pribora (olovke, sveske, bojice, knjige) za socijalno ugrožene školarce u Srbiji.

Tim povodom pozivamo roditelje i mališane da se pridruže manifestaciji "Najlepše je doba kad je puna đačka torba“, da učestvuju u aktivnostima i pomognu u meri u kojoj mogu, tako što će doneti neophodni školski pribor.Foto: o foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading