Ministar Pinokio 13 dana ne odgovara Srpskom telegrafu

Autor:

Vesti

22.08.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar prosvete Mladen Šarčević i dalje ćuti na pitanja Srpskog telegrafa da dokaže optužbe protiv našeg lista u kojima nas je klevetao da smo objavljivali plaćene tekstove o radu Beogradske poslovne škole (BPŠ).

RepublikaFoto: Fotomontaža/Srpski telegraf
Mladen Šarčević, ministar Pinokio

Tačno je 13 dana kako Šarčević ne odgovara na pitanja, a nije ispunio ni obećanje dato na TV Hepi da će dokaze o plaćenim tekstovima objaviti na sajtu ministarstva.

Smatramo da javnost ima pravo na istinu, zato ponovo apelujemo na ministra da konačno izađe s dokazima ili da podnese ostavku na mesto koje, po svim parametrima, ne zaslužuje. Inače, Srpski telegraf je postao trn u oku Šarčeviću kada smo obelodanili da je protivzakonito osnovao Akademiju poslovnih strukovnih studija spajanjem BPŠ i Visoke poslovne škole u Blacu. Tim postupkom su obe škole prestale da postoje, a ministar je napravio opštu papazjaniju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading