(VIDEO) OPET CIRKUS NA RTS: Voditeljka nije znala da izgovori "ego i id"

Autor:

Vesti

17.08.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama neverovatnom brzinom deli se video gde se vide gafovi u popularnom TV kvizu "Slagalica", koji se emituje na RTS.

Najnoviji se odnosi na grešku u čitanju u igri asocijacija. Naime, voditeljka je, čitajući rešenje jednog od polja u igri Asocijacije, umesto da izgovori "ego i id", rekla "ego i aj di". Iako se ubrzo ispravila, to je nije poštedelo da postane predmet ismevanja na društvenim mrežama.

Podsetimo, osim voditeljki, greške u ovo kvizu pravili su i "kompjuteri", odnosno tehnika. Tako je jednom prilikom na pitanje iz kog nemačkog grada je FK Ajntraht prvi takmičar odgovorio "Frankfurt", ali je zbunjena voditeljka dala reč drugom takmičenju.

U međuvremenu se na ekranu ispisalo "iz Frankfurta na Majni", što je drugi takmičar i sam pročitao.

slagaliDešavalo se i da "sveznajući kompjuter" nije znao da odradi četiri osnovne matematičke radnje.

Povodom učestalih grešaka u ovoj popularnoj emisiji, kontaktirali smo sa RTS, ali nismo dobili odgovor šta preduzimaju povodom ovakvih ispada i lapsusa svojih voditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading