BOGATI KLINAC SA INSTAGRAMA SE PONOVO BAHATI: Policija ga OPET zaustavila u centru Beograda

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

11.08.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su bahatom tinejdžeru u četvrtak uveče radnici JKP "Parking servis" prevezli luksuznog "lamborginija" na plac, on je došao, seo u vozilo i pokušao da pobegne.

RepublikaFoto: instagram.com/richblackpanther
Opet se bahati

Međutim, ovaj tinejdžer sada je napravio novi skandal, policija ga je zaustavila u samom centru Beograda. 

Iako nije poznato da li je zaustavljen zbog prevelike brzine ili zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa, policija ga je presrela i tražila mu dokumenta, piše Blic.

Podsetimo, direktor "Parking servisa" Andrija Čupković rekao je nedavno za Srpski telegraf da je uklanjanjem ovog skupocenog četvorotočkaša, ovo preduzeće pokazalo da nema zaštićenih.

- Pokazali smo da svaki vozač, koji god automobil vozio, ukoliko parkira nepropisno, mora da odgovara - naveo je ranije Čupković za Srpski telegraf.

Inače, ovaj 20-godišnjak poznat je u javnosti po imenu sa Instagram profila "Richblackpanther", a skupoceni četvorotočkaš dobio je na poklon za 18. rođendan.

Njegove lude vožnje i luksuzni život privukli su više od 20.000 pratilaca na Instagramu. Među obožavaocima ovog momka našla se i Soraja Vučelić, koja mu je poslala video-snimak.

- Pozdrav za Rič blek pantera - rekla je Soraja i poslala mu poljubac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Antibot

12.08.2018 12:04

Stvarno imamo hrabru policiju i parking kontrolu. Pohvatase na ulicama sve one koji nisu SNS clanovi, poslanici u Vladi, reketasi, mafijasi i dileri droge, politikanti, postena opozicija, trgovci telesnim organima i ubice po nalogu. Ovaj mali im je stvarno dojadio, a auto mu cak nije ni crverne boje. Tog drumskog razbojnika i narodnog neprijatelja treba zaustavljati i bez ucinjenog prekrsaja, odrati kaznama, auto zapleniti, a njega sto pre proterati iz Srbije. Neka vozi taj Lamborgini tamo gde mu ga je tatat kupio. Sta on misli.... da je Vucic? Pa ne moze on prkosti Vucicevim pandurima, parking servisu i heroju zastite beogradskih trotoara Andriji Čupkoviću, najodanijim cuvarima nereda i bezakonja vlasti.