Bilo da krećete ili se vraćate sa odmora za vikend, očekujte KATASTROFU na granicama! Evo šta treba da uradite!

Autor: Tanjug

Vesti

10.08.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik načelnika Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Milan Stanojević upozorava da se tokom predstojećeg vikenda očekuju veće gužve na graničnim prelazima, posebno na Horgošu, zbog čega apeluje na građane da koriste alternativne prelaze.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Foto: Ilustracija

- Građani mogu koristiti alternativne granične prelaze prema Mađarskoj, pre svega Horgoš 2, potom prelaz Kelebija, Bački Vinogradi i Ðala. Alternativni granični prelazi sa Hrvatskom su Šid, Bačka Palanka i Sot, dok prema Makedoniji preporučujemo Prohor Pčinjski - naveo je Stanojević.

On je preporučio građanima da se pre polaska na put informišu o stanju i vremenu zadržavanja na graničnim prelazima i shodno tome koriste alternativne granične prelaze. 

- Imajući u vidu pojačan intenzitet saobraćaja tokom letnjih meseci Uprava granične policije pojačala je sve kapacitete kako bi omogućila što kraće zadržavanje građana na graničnim prelazima - istakao je Stanojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading