POMOĆU MOBILNOG TELEFONA: Prijavite se na besplatne IT obuke

Autor:

Vesti

06.08.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpsko-korejski informatičko pristupni centar u okviru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave dizajnirao je uz pomoć IT eksperata iz Republike Koreje novu mobilnu aplikaciju preko koje će građani moći da se informišu i prijave na neki od mnogobrojnih besplatnih IT kurseva i specijalizovanih kompjuterskih obuka.

RepublikaFoto: Promo foto
Prijavite se da dobijete nova IT znanja

SKIP centar ove obuke organizuje u saradnji sa Republikom Korejom, mnogobrojnim domaćim IT kompanijama i organizacijama.

Preko mobilnih telefona građani će jednostavno moći da saznaju za najnovije IT obuke, što znači da će biti u prilici da se među prvima prijave na neki od besplatnih kurseva. Poznato je da se zbog ograničenog broja mesta radionice brzo popune – istakla je Dara Gravara Stojanović, rukovodilac Srpsko-korejskog IT centra dodajući da je za sedam meseci koliko radi SKIP centar kroz njega prošlo više od 7.500 građana, a organizovano je preko 200 različitih obuka.

Foto: Promo foto

Nova aplikacija dostupna je za Android uređaje. Potpuno besplatno se može preuzeti preko Google Play prodavnice.

Podsetimo prvi Srpsko-korejski IT centar svečano je otvorio ministar Branko Ružić krajem prošle godine. Reč je o visoko tehnološki opremljenom prostoru gde se besplatno obučavaju građani i državni službenici u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija u cilju uspostavljanja održivog modela razvoja digitalizovane javne uprave, kao i podizanja nivoa informatičke pismenosti celokupnog društva. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave  obezbedilo je prostor a Vlada Republike Koreje je donirala kompletnu opremu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading