"Aroma" obmanjuje, pa OPTUŽUJE POTROŠAČE!

Autor: D. SIMIĆ

Vesti

01.08.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vam u prodavnicama "Aroma" zapadne za oko neka nelogičnost, obmana... nipošto to ne fotografišite jer će vas optužiti za loše namere?!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aroma obmanjuje kupce

Naime, jedan naš čitalac u njihovoj radnji primetio je "specijalnu ponudu" za pivo čija je stara cena niža od akcijske! Proizvod, kako se vidi na nalepnici, ranije je koštao 152 dinara, a po specijalnoj ponudi 165.

I umesto da samo priznaju grešku, iz ovog trgovinskog lanca kažu da osoba koja je napravila fotografiju treba da se zapita da li je ispravno to što je uradio/la?

- Da ste u trenutku kada je nastala fotografija fotografisali isti artikal i u drugim objektima, naišli biste na drugačiju sliku. U pitanju je greška nastala kroz tehnički problem. Svaka radnja ponaosob štampa redovne i akcijske rail cardove. U ovom objektu su kolege, očigledno, napravile grešku prilikom štampanja. Ali neka baci kamen onaj koji nikad nije grešio - pravdaju se u "Aromi".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sporna cena

Na pitanje smatraju li da je u pitanju obmana potrošača, kažu da to tako ne bi nazvali.

- To nijednom prodavcu nije u fokusu. Cilj naše kompanije jeste zadovoljavanje kupaca. Asortimanom koji posedujemo i koji svakodnevno unapređujemo, izgledom naših objekata, uslugom koju pružamo želimo da steknemo lojalnost potrošača - kažu u ovom trgovinskom lancu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading