NOVA TURA BESPLATNIH PREGLEDA: Evo koje sve kontrole možete obaviti i u kojim ustanovama!

Autor: Tanjug

Vesti

25.07.2018

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane organizovaće u nedelju, 29. jula, besplatne specijalističke preglede za sve građane u Vojnomedicinskom centru Karaburma, u Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad, od 8 do 14 sati.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Foto: Ilustracija

U Vojnomedicinskom centru Karaburma biće omogućeni pregledi interniste, kardiologa, neurologa, otorinolaringologa, fizijatra, ginekologa, dermatologa, pulmologa i oftalmologa, navedeno je u saopštenju Ministarstva odbrane.

U Vojnoj bolnici Niš preglede će obavljati specijalisti kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, neurologije, opšte hirurgije, oftalmologije, otorinolaringologije i urologije, a u Novom Sadu građane će pregledati kardiolozi, nefrolozi, pulmolozi, dermatolozi, opšti hirurzi, ginekolozi i neurolozi.

U okviru besplatnih pregleda radiće se osnovne analize krvi, određivanje nivoa šećera u krvi, EKG, radiografska snimanja, ultrazvučni pregledi, kao i druge dijagnostičko-terapeutske procedure, ali isključivo po indikacijama lekara specijalista.

Za preglede se mogu prijaviti svi građani, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

Besplatne specijalističke preglede moguće je zakazati sutra i u petak, 26. i petak 27. jula, od 9 do 12 sati i to na brojeve telefona:

- VMC Karaburma: 011/3205-012,

- VB Niš: 018/555-054 i 018/555-061,

- VB Novi Sad: 021/4835-376.

Besplatni pregledi se organizuju povodom Dana sanitetske službe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading