KRAJ DRAME SRPSKIH UČENIKA! Đaci se vratili iz Španije, roditelji besni, PROFESORKA sela u auto i pobegla!

Autor: blic.rs

Vesti

22.07.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đaci beogradskih srednjih škola koji su proteklih desetak dana boravili na mučnom letovanju u Španiji su se vratili u Beograd.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Podsetimo, deca su na put krenula 11. jula, da bi već na prvoj stanici - u španskom letovalištu Ljoret de Mar umesto da budu smešteni u hotel, ostala na ulici. Ispostavilo se da smeštaj nije ni bio plaćen, a za organizaciju putovanja bila je zadužena agencija "B2R", koja je počela sa radom početkom ove godine.

Deca su tako za već plaćen aranžman od džeparaca morala ponovo da plate noćenje, neki od obećanih i plaćenih izleta nisu bili održani, pretposlednjeg dana napustio ih je i vodič iz agencije, mnogi su ostali bez para...

Profesorka Snežane Martić, poznata kao Šakira, koja je više od sto dece odvela na putovanje u Španiju, a koje se pretvorilo u pravu agoniju i za decu i za roditelje, danas nije htela da iznese svoju stranu priče.

- Nikakve zvanične izjave sada nećete dobiti - uputila je novinarima, dok ju je okupiralo nekoliko roditelja optužujući je da im se nije javljala na telefon.

Ipak, pojedini roditelji su bili malo mirniji i kažu da su većinu stvari iz Španije saznavali iz medija.

- Verujte da gotovo sve što smo saznali o dešavanjima, pročitali smo u novinama, tek čekamo da se deca vrate i da nam kažu pravu istinu. Deca su slabo imala internet tamo i koliko su mogla, toliko su nam javljala kakvo je stanje, niko nije ni slutio da će se ovako nešto desiti. Čuli smo da su se svi isplakali tamo, i deca i odrasli, videćemo kakvo ćemo objašnjenje dobiti kad dođu - poručili su kratko roditelji.

Vidno neraspoloženi, roditelji su nevoljni za priču, većina njih bespomoćno sleže ramenima i kratko komentairše "ne znam šta da kažem".

Umesto dugo čekanog objašnjenja za sve što je njihovu decu zadesilo na ekskurziji u Španiji roditelji su profesorki Snežani Martić, poznatoj kao Šakiri, po dolasku u Beograd samo videli leđa, budući da je organizatorka puta po izlasku iz autobusa uletela u automobil koji ju je čekao na parkingu i otišla bez reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading