ZA SVE GRAĐANE: Besplatna IT letnja škola

Autor:

Vesti

20.07.2018

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srpsko-korejskom informatičko pristupnom centru pri Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave održavaju se besplatne IT radionice za građane. Mladi stručnjaci iz Južne Koreje polaznike podučavaju najpopularnijim programskim jezicima i veb programiranju.

RepublikaFoto: Promo foto
Veliko interesovanje za sticanje IT znanja

- Dešavanja u SKIP centru su veoma zanimljiva za građane što pokazuje i veliko interesovanje za aktuelna predavanja. Verujem da će ove besplatne obuke organizovane u saradnji sa Vladom Republike Koreje umnogome pomoći u prevazilaženju trenutnog digitalnog jaza - istakla je Dara Gravara Stojanović, rukovodilac Srpsko-korejskog IT centra. 

Foto: Promo foto
Seminar sala

Inače, SKIP centar u samom srcu Beograda svečano je otvorio pre šest meseci ministar Branko Ružić. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je obezbedilo prostor za njegovo funkcionisanje, a Vlada Republike Koreje je obezbedila novac.

Srpsko-korejski IT centar je multifunkcionalan objekat kompletno pokriven brzom wifi internet konekcijom. U centru postoji nekoliko visoko tehnički opremljenih IT učionica koje raspolažu smart podijumima, modernim projektorima, opremom za videokonferencije, a tu je i 50 najsavremenijih laptop računara...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading