TOPAO DAN U SRBIJI, DUVAĆE PRIJATAN VETAR: Letnja idila neće dugo trajati!

Autor: Tanjug

Vesti

14.07.2018

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo sa najvišom dnevnom temperaturom do 30 stepeni.Uz lokalni razvoj oblačnosti moguća je retka pojava popodnevnih pljuskova, uglavnom na jugozapadu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 20 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni. Vetar će biti slab do umeren, severozapadni.

Prema prognozi RHMZ, i u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo uz slab severozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 19, najviša dnevna oko 29 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, većinom će biti pretežno sunčano i toplo, sa lokalnom pojavom popodnevnih pljuskova i grmljavine, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Samo se u utorak i sredu uz promenljivu oblačnost kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju i u ostalim krajevima. Tokom celog perioda temperatura oko prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading