GAZDA S.A.B. IZVARAO LJUDE I ZA STANOVE: Đurić dvostruki prevarant, nisu samo letovanja propala

Autor: D. S

Vesti

12.07.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki prevarant! Stevan Buđić, vlasnik turističke agencije S. A. B., ne samo da je ojadio 6.000 putnika otkazivanjem aranžmana za leto, već je prevario i stanare 39 stanova u beogradskoj ulici Vojvode Stepe 105 a.

RepublikaFoto: sab.travel/printscreen
SAB travel

Njegova firma "SAB estetik" počela je 2012. izgradnju stanova, a Buđić je sa bankom potpisao ugovor o finansiranju od oko 1,8 miliona evra. Zgradu je dao u zalog, a to kupcima nije rekao.

Vlasnici stanova sada se plaše da će zbog hipoteke ostati bez krova nad glavom. Zbog toga su ispred zgrade organizovali protest kako bi skrenuli pažnju na njihov problem.

- Mnogo smo se radovali kupovini stana. Sve smo uredno završili, nije bilo ni naznaka o hipoteci. Buđić tvrdi da će sve biti u redu, ali svi strahujemo - kaže za naš list vlasnica jednog od stanova Svetlana Jovanović.

Prema rečima advokata Dragoša Cukavca, stanari se nalaze u pat poziciji. Vlasnicima je rečeno da stanove mogu da zadrže samo ukoliko ih ponovo otkupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading