Suspendovan BAHATI IZRŠITELJ koji je prodao vrednu imovinu i zadržao višak od 20 MILIONA DINARA!

Autor: blic.rs

Vesti

06.07.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudski izvršitelj iz Novog Sada Aleksandar Durkulić koji je prodao vrednu imovinu i zadržao višak od 20 miliona dinara suspendovan je, a protiv njega je pokrenut disciplinski postupak u Ministarstvu pravde zbog nepravilnosti, saopštilo je ovo ministarstvo.

RepublikaFoto: youtube.com/kanal9tvns
Aleksandar Durkulić 

Izvršitelj je suspendovan u sredu, 4. jula do donošenja konačne odluke u disciplinskom postupku.

U ovom slučaju se izvršitelju pripisuje prodaja imovine uz nepoštovanje srazmere vrednosti, što predstavlja tešku povredu pravila.

Podsetimo, Ministarstvo pravde je pred Disciplinskom komisijom protiv izvršitelja pokrenulo disciplinski postupak, zato što je imovinu dužnika S. Ć. iz Novog Sada prodao, namirio dug koji je manji od vrednosti prodate imovine, a na kraju ostatak od čak 20 miliona dinara od prodatih stvari nije vratio dužniku.

Sam Durkulić, podsećamo, ranije je rekao kako je sve rađeno po zakonu i da u slučaju koji je vodio nikakvih nepravilnosti nije bilo.

- Tačno je da je suma novca preostala od prodaje kuće kod mene, tražio sam da mi dostave broj računa da bih im uplatio taj novac, ali ni do danas dužnici to nisu učinili - istakao je ranije Durkulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading