POČINJE PAKAO: Spremite se na PRŽENJE, a onda na totalni POTOP!

Autor: Republika

Vesti

04.07.2018

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo. Najtopliji gradovi biće Pirot i Niš, dok se u Novom Pazaru, Vranju i Užicu očekuje naoblalačenje sa kišom i pljuskovima. Posle podne i uveče u južnim i zapadnim predelima biće i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Ponegde se u ovim predelima očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Jutarnje temperature od 14° do 19°, maximalne dnevne od 25° do 31° C.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

U Beogradu takođe sa dosta sunčanih intervala. Trenutna temperatura iznosi 18 stepeni Celzijusa, dok će maksimalna dnevna biti 28° C. UV index pojačan tako da se savetuje adekvatna zaštita protiv zračenja. Duvaće slab do umeren vetar promenljivog pravca.

Iznad većeg dela Evrope očekuje nas pretežno sunčano vreme. Na istoku i severoistoku a ponegde i na zapadu Balkanskog poluostrva doćiće do pojačane oblačnosti s tim će biti uslova za kišu i pljuskove sa grmljavinom. Najtopliji grad danas biće Atina sa maximalnih 37° C.

U Srbiji u četvrtak još toplije, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30°C. U petak veoma toplo i sparno. Pre podne biće sunčano, posle podne i uveče biće lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 29° do 33°C. U subotu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju na severu postepeno razvedravanje, u ostalim predelima promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u četvrtak i još toplije, a maksimalna temperatura biće oko 30°C. U petak veoma toplo i sparno. Pre podne biće sunčano, posle podne i uveče biće lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura do 32°C. U subotu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju postepeni prestanak padavina i razvedravanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading