NIŠTA JOŠ NISTE VIDELI: Pravi pakao na nebu dolazi za DVA SATA - u ove delove Srbije!

Autor: Tanjug

Vesti

30.06.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda nalazi se nova najava, subotu, 30. april u periodu od 16.42 do 18.42.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sprema se stravično nevreme

- Umereno do potpuno oblačno, u Bačkoj, severnom i srednjem Banatu i Negotniskoj Krajini suvo, u ostalim krajevima ponegde kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom

U narednih sat vremena u severozapadnim delovima Beograda (Batajnica, Dobanovci) kratkotrajna kiša ili pljusak - stoji na sajtu RHMZ-a.

Pema dosadašnjim informacijama, jako nevreme danas je već pogodilo Srbiju, a prvi na udaru bio je Despotovac.

RepublikaFoto: pixabay.com

Na Despotovac i okolinu, oko 14 sati sručio se jak pljusak, pravi prolom oblaka, koji je trajao, sa kratkim prekidom, oko sat vremena.Grmelo je, a grad je na kratko ostao bez električne struje. Glavna ulica, Despota Stefana Lazarevića, bila je pretvorena u bujični potok, jer gradska kanalizacija nije mogla ođednom da primi toliku količinu vode.

Podsetimo, najavljeno je da će u Srbiji danas biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading