OVO JOŠ NIJE VIĐENO U SRBIJI: Da li znate ko je "Bradonja"?!

Autor:

Vesti

26.06.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada bi vam rekli "Bradonja sada priča", za neke od vas to ništa ne bi značilo ali bi neki prepoznali da je to internet pozdrav Stefana "Bradonje" Uroševića.

RepublikaFoto: youtube.com/Bradonja TV
Stefan Urošević "Bradonja"

Bradonju je na put Jutjuba dovela ljubav prema PC igrama, da bi kasnije svoja interesovanja proširio na tzv. "prankove" i snimanje vlogova po uzoru na Steve O i Vitaly-a.

Ovo mu nije prvi kanal, jer su mu prethodna 2 obrisana zbog "copyright" strajkova.

Pored zabavnog sadržaja, Bradonja smatra da je Jutjub odlično mesto na kom može izneti mišljenje o različitim društvenim pojavama, ne obazirući se da li će njegovo mišljenje biti glavna tema kritičara.

Trenutno je aktivan na "Bradonja TV" kanalu, na kom možete pronaći dosta zanimljive, smešne ali i poučne tematike.

Bradonji je glavni cilj zabava i mesto bez mržnje na internetu.

Smatra da se u bilo kom poslu može uspeti ako istinski volite ono što radite. To je i ono sto želi da prenese svim pratiocima njegovog kanala.

Kao specijal za 1000 subskrajbera, ucinio je ono što se možda nekom neće svideti, ili je, prosto, neverovatno za naše prostore, budući da niko to nije uradio, istetovirao je svoj portret na stomaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading