NESTABILNO VREME ĆE POTRAJATI: I danas pljuskovi i grmljavina u celoj Srbiji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.06.2018

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Sredinom dana posle podne i uveče biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 23 do 28°C.

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Sredinom danam posle podne i uveče biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 26°C

Srbija narednih dana:

Narednih dana u Srbiji i dalje nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U ponedeljak malo svežije, maksimalna temperatura od 20 do 28°C. Od utorka temperatura u porastu. Od sredine sledeće sedmice sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura biće preko 30°C.

U Beogradu narednih dana i dalje nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U pojedinim delovima grada očekuju se i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U ponedeljak malo svežije, maksimalna temperatura do 24°C.

Od utorka temperatura u porastu. Od sredine sledeće sedmice sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura biće preko 30°C.

Iznad većeg dela Evrope pretežno sunčano, u Stokholmu i Atini sa kišom. Najtoplije je u Rimu i Madridu sa maksimalnim dnevnim temperaturama preko 30 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading