OVO SU KANDIDATI ZA ZAMENIKE TUŽILACA ZA RATNE ZLOČINE

Autor: Tanjug

Vesti

14.06.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državno veće tužilaca objavilo je danas rang listu kandidata, koji su konkurisali za izbor za dva zamenika tužioca za ratne zločine, nakon obavljenog razgovora i vrednovanja stručnosti i osposobljenosti, kao i polaganja ispita.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od ukupno 15 kandidata, pet je dobilo maksimalan broj bodova - 70, dok je ostalih 11 kandidata vrednovano ocenama od 69,11 do 69, 78. 

Još tri kandidata, koja ne dolaze iz tužilaštva, polagala su ispit za tužioca za ratne zločine, a dvoje od troje je dobilo maksimalan broj poena - 5. 

Prema objavljenoj rang listi, maksimalan broj bodova imaju zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru Edis Arifović, zamenik javnog tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu u Beogradu Gordana Bradajić Jekić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Ognjen Ðukić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Jasmina Stanković i zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu Čolić Godana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading