DANAS APOKALIPSA: Zaboravite na sunčanje, čeka nas OVO ZLO

Autor: Tanjug

Vesti

13.06.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas i sutra biti nestabilno sa pljuskovima sa grmljavinom i lokalnom pojavom kratkotrajnih vremenskih nepogoda, sa količinom padavina preko 20 mm za tri sata, olujnim vetrom i pojavom sugradice i grada, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i malo svežije. Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada.

Vetar slab i umeren, jugozapadni, u skretanju na severozapadni pravac. Jutarnja temperatura od 16 C do 22 ºC, a najviša dnevna od 27 ºC do 33 ºC. 

U Beogradu promenljivo oblačno, nestabilno i malo svežije, od sredine dana sa pljuskovima i grmljavinom, a u pojedinim delovima grada su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada. 

Vetar slab i umeren, jugozapadni, u skretanju na severozapadni pravac. Jutarnja temperatura oko 22 ºC, a najviša dnevna oko 29 ºC. 

Izgledi vremena do 20. juna:

Promenljivo i nestabilno sa češćom pojavom pljuskova i grmljavina, a u četvrtak ponegde i sa kratkotrajnim vremenskim nepogodama sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada.

U četvrtak i petak se očekuje malo svežije vreme, a zatim će temperatura ponovo biti u porastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading