Bivši PR Hitne pomoći na novom radnom zadatku: PRVI PUT S NADOM NA JUTRENJE

Vesti

01.06.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro jutro gledaocima Prve! Ovako se Nada Macura, najpoznatija doktorka u Srbiji u petak obratila svima koji su kraj malih ekrana pratili jutarnji program televizije Prva, čiji će deo tima od sada pa nadalje biti do skoro omiljena portparolka Hitne pomoći.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nada: I dalje sam lekar i nastupam u belom mantilu kako ne bih zbunjivala gledaoce

Ranom zorom, već u 3.20, dok još cela Srbija spava, Macura je budna i sprema se za posao. Studio televizije Prva je spremno dočekao najbeograđanku, a sve kolege poželele su joj sreću prvog radnog dana. Sa širokim osmehom na licu, u sedam sati ujutru, doktorka je u belom mantilu već bila na terenu, na Bežanijskoj kosi na brdašcetu sa kojeg se pruža predivan pogled na Beograd. Tamo je izveštavala za jutarnji program TV Prve i delila građanima zdravstvene savete.

- Od danas u našem programu imamo specijalnog izveštača za ekskluzivne informacije iz Hitne pomoći, doktorku Nadu Macuru. Najavio je novog člana Prvog tima Srđan Predojević, a onda je nastupila doktorka, čiji prilog je trajao oko četiri minuta.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Nada Macura

USTAJE RANO

"Dobro jutro, Srđane! Dobro jutro, Jovana! 93 intervencije Hitne pomoći..." Usledio je raport o dešavanjima tokom protekle noći.

Macura je promenila posao, ali ne i radne navike.

- Ustajem rano kao i do sada, ali imam još veću odgovornost. Prva srpska televizija je po mojoj meri i mislim da ću ovde dati svoj maksimum. Dugo sam bila u Hitnoj pomoći kao PR, a ovde sam u drugačijoj ulozi. Ipak, i dalje sam lekar i nastupam u belom mantilu kako ne bih zbunjivala gledaoce - uz osmeh priča Macura za Srpski telegraf.

PITANJA GLEDALACA

Osim izveštaja iz Hitne pomoći, omiljena doktorka u Srbiji odgovaraće i na pitanja gledalaca.

- Prvo pitanje bilo je: "Kako da se zaštitim od sunca, a da ne nosim duge rukave". Uspela sam da odgovorim gledaocu i nadam se da je zadovoljan. Pitanja će svakodnevno stizati na mejl redakcije, a onda će urednici birati jedno na koje ću odgovarati. Nemam tremu i drago mi je što ću i na ovaj način komunicirati sa građanima - kaže Nada.

Sa terena se uputila pravo u zgradu televizije, gde je poljupce i zagrljaje dobila od svakog koga je srela. Glumci, voditelji, poznata lica, Nadu su pozdravljali sa osmehom. U šminkernici je sačekalo oduševljenje prisutnih, a kasnije i u studiju jutarnjeg programa. Prirodna, opuštena, nasmejana, šetala je zgradom, pa naletela čak i na kucu Prvu, sa kojom se poigrala nekoliko minuta na hodniku.

- Jako poštujem poslodavce TV Prve i želim da se zahvalim što su mi pružili šansu i uzeli me u svoj tim - rekla je zadovoljno Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading