ŠOK KOD VRANJA: Carinik stao da natoči gorivo i PRONAŠAO ZMIJU u amortizeru!

Autor: Republika

Vesti

27.05.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stepski smuk dužine od dva metra uvukao se u amortizer automobila carinika S. S. iz Leskovca koji radi na graničnom prelazu Preševo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zmiju je primetio u nedelju na putu do Preševa kada je na benzinskoj pumpi kod Vranja stao da natoči gorivo.

Čovek je obavestio Komunalnu policiju iz Vranja, na čiji pozov je intervenisalo Udruženje za zaštitu gmizavaca i životne sredine "Poskok" iz Vladičinog Hana. Vladica Stanković predsednik Udruženja kaže da se radi o neotrovnoj zmiji i da je pokušao da je izvuče na benzinskoj pumpi, ali je mesto gde se zmija uvukla bilo prilično nepristupačno pa se intervenisalo u obližnjem auto-servisu "Tašul" kod Vranja.

- Na izlaznoj petlji iz Vranja na pumpi pregledali smo kamerom automobil i zmiju smo pronašli u amortizeru kod zadnjeg desnog točka. Morali smo do obližnjeg auto-servisa kako bi izvukli smuka. Otežan je bio rad, intervencija je trajala sat vremena. Čovek je bio priseban ali uznemiren. Odahnuo je kada smo uhvatili i izvukli smuka i nastavio je put do posla, do graničnog prelaza Preševo - priča Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading