Premijum G-Drive goriva kompanije NIS vode na Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Autor: Republika

Vesti

16.05.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna iznenađenja koje je obezbedila kompanija NIS očekuju sve potrošače koji se prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredele za premijum G-Drive goriva vrhunskog kvaliteta.

RepublikaFoto: Promo foto

Uz kupovinu 25 i više litara premijum benzina G-Drive 100, odnosno premijum dizel goriva G-Drive Diesel na benzinskim stanicama NIS Petrol i GAZPROM u Srbiji do 10. juna, potrošač dobija kupon koji mu  zagarantovano donosi jedan od  preko sto hiljada poklona koje je za ovu priliku pripremila kompanija NIS, a  među njima i 14 poklon-paketa putovanja na  Mundijal u Rusiju i karte za utakmicu grupne faze Svetskog prvenstva između ekipa Srbije i Švajcarske koja se 22. juna održava u ruskom gradu Kalinjingradu. Osim  putovanja u najzapadniji grad među gradovima domaćinima ovogodišnje velike svetske fudbalske smotre, bogat fond poklona uključuje i popuste na gorivo od 3 dinara po litru, kao i mnoga druga iznenađenja.

Premijum G-Drive goriva kompanije NIS proizvedena su prema najvišim tehnološkim standardima, od domaćih visokokvalitetnih derivata evro-5 kvaliteta u koje se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača. U poređenju sa standardnim benzinom i evro dizelom, derivati nove generacije G-Drive obezbeđuju efikasnije sagorevanje goriva, a samim tim i veću snagu, bolju startnost i stabilniji rad motora. Zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, stooktanski benzin G-Drive 100 i premijum dizel gorivo G-Drive Diesel, pored poboljšanih performansi motora, pružaju i profesionalnu zaštitu čitavom sistemu za gorivo čime se produžava radni vek motora.

Više informacija o G-Drive poklon akciji kompanije NIS, kao i o prednostima premijum G-Drive derivata, dostupno je na sajtu www.gazprom-petrol.rs i www.nispetrol.rs. Osim toga, kupcima je na raspolaganju i kol centar NIS-a sa brojem telefona 0800 008 888. Pozivanje ovog broja je besplatno.

Premijum G-Drive goriva kompanije NIS dostupna su potrošačima na GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama u Srbiji i regionu koje osim goriva proizvedenog po najvišim evropskim standardima u Rafineriji nafte Pančevo, potrošačima nude širok spektar dopunskog asortimana, kao i bogat izbor pratećih usluga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading