HAOS U CELOJ SRBIJI: Kiša će padati ceo dan, evo kada nas očekuje prolepšanje

Autor: Republika

Vesti

16.05.2018

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će jutro biti oblačno sa obilnim pljuskovima i grmljavinom. Posle podne i uveče u zapadnim, centralnim i severnim predelima ponegde se uz jači razvoj oblačnosti očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, a biće uslova i za kratkotrajne grmljavinske nepogode.

RepublikaFoto: pixabay.com

U Beogradu se posle podne i krajem dana uz razvoj oblačnosti očejuju kratkotrajni lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugozapadni i zapadni vetar. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 22°C.

Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan jugozapadni i zapadni vetar. Minimalna temperatura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C.

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U petak i subotu u većini predela biće sunčano, još samo u petak posle podne ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U nedelju sunčano i toplo. Posle podne sa jugozapada naoblačenje, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u četvrtak od 20 do 25°C. Od petka toplije, a za vikend maksimalna temperatura do 28°C.

U Beogradu sredu u četvrtak promenljivo oblačno, toplo i sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U petak i za vikend biće pretežno sunčano i toplije, a maksimalna temperatura u nedelju do 27°C.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading