Turnir za malog Vasu, UKLJUČITE SE I VI U AKCIJU

Autor:

Vesti

09.05.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Domu učenika srednje PTT škole u Beogradu danas je održan humanitarni košarkaški turnir. Inicijativu su pokrenuli učenici ove srednje škole, kotizacija za učešće bila je 1.000 dinara, a sav prihod namenjen je za pomoć dečaku Vasiliju Pavićeviću (12) iz Arandjelovca, koji boluje od crevne pasaže i lečenje mora da nastavi u Londonu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Košarkaški turnir za malog Vasu

Akciju su pored opštine Palilula, čija je ekipa nastupila predvođena predsednikom Aleksandrom Jovičićem, podržali i Srednja železnička škola i nekoliko kompanija.

Sonja Pavićević, majka malog Vasilija, zahvalila se svim humanim ljudima koji pomažu da njen mezimac ozdravi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Za pomoć malom Vasi, da brzo ozdravi

- Verujem da ima još dobrih ljudi. Molim samo ovom prilikom nastavnike iz njegove škole u Aranđelovcu da imaju razumevanja za njegovu bolest, jer on ima drugačije potrebe od ostale dece. Njemu nedostaje deo debelog creva i često mora da izađe sa nastave u toku časova. Njegova razredna je divna žena, puna razumevanja, što nam mnogo znači u ovoj situaciji, ali molim i ostale nastavnike da shvate u kakvoj je Vasa situaciji - kaže majka Sonja.

RepublikaFoto: Promo foto

Dečaku se pomoć može uplatiti SMS porukom na broj 3030 ili na račun 840-695667-82 model i poziv na broj 878, sa naznakom: sredstva za lečenje Vasilija Pavićevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading