U SRBIJI PREKO DANA TOPLO, A UVEČE TOTALNI PREOKRET!

Autor: Republika

Vesti

09.05.2018

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 11° C, maksimalna dnevna 25° C.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brčkanje u fontani

U Srbiji u sredu pretežno sunčano i toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Posle podne i uveče na istoku Srbije očekuje se naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u Timočkoj i Negotinskoj Krajini. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 22 do 27°C.

Narednih dana u Srbiji promenljivo oblačno, a uz jači razvoj oblačnosti ponegde se očekuju pljuskovi sa grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Tokom petka i subote u većini predela tokom većeg dela dana biće pretežno sunčano. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 20°C na jugu do 28°C na severu Srbije

U Beogradu u četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U petak i tokom vikenda biće pretežno sunčano i toplo. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 25 do 27°C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading