POPOVIĆ odgovorio GEJEVIMA! I to je vaša TOLERANCIJA?!

Autor:

Vesti

03.05.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za inovacije i lider Srpske narodne partije Nenad Popović oglasio se povodom pretnji koje je na društvenoj mreži Tviter primio od dela LGBT zajednice, a koje su reakcija na njegov tviter komentar na tekst objavljen na veb portalu blic.rs pod naslovom "Roko ima dvojicu mama, a Ana dvojicu tata".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nenad Popović

- Izneo sam stav kao roditelj i građanin Srbije kojem su na prvom mestu tradicionalne vrednosti. Ne pozivam na nasilje, nikada to nisam radio, ali ne želim da naša deca čitaju i rastu uz priče sa dve mame ili dvojicom tata - rekao je Popović i dodao:

- Ja sam izneo legitiman stav, a sa druge strane, umesto bilo kakvih argumenata za ili protiv tog stava, dobio sam najdirektnije pretnje i vređanje mene i moje majke. I to od onih koji se navodno najviše zalažu za slobodu mišljenja i široku toleranciju u društvu.  Jel to njihova tolerancija i demokratija?! - upitao je Popović, prenosi informer.rs

Podsetimo, ministar Popović reagovao je na vest da će gej slikovnica namenjena predškolcima, koja se već pojavila na hrvatskom tržištu, uskoro dobiti i svoje izdanje na srpskom jeziku.

- U trenutku kada se kao država borimo na sve načine da podržimo rađanje, iz Hrvatske nam uvoze gej slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo da stanemo na put onima koji žele da nas ubede da je u redu da "ROKO IMA DVE MAME, A ANA DVOJICU TATA" - poručio je Popović na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vratiti porodiciu

03.05.2018 16:25

Zapad na sve nacine unistava porodicu i pravoslavlje pa se posle smeju kako su uspeli glupe Srbe da ubede da je to ok i moderno, da je to cin slobode i demokratije. Nas narod doista ili je uspavan ili vakcinisan posebnim vakcinama kad je postao imun na sve sto se rdjavog desava. Normalan covek nebi dozvolio ni parade ni ovakve udzbenike niti rijaliti programe gde se propagira pecinski naci zivota, coporski. Ocevi gledaju decu na nacionalnoj tv u sekx akcijama, jeli to normalno? Zaboga ljudi opametite se jer gej populacija sve agresivnije namece svoj nacis zivota a rijaliti programi sluze da stvore sodomu i gomoru u nasem drustvu, da nas zatupe i zaglupe.