DANAS VRELO U SRBIJI: Biće i osveženja, ali tek uveče!

Autor: Tanjug

Vesti

03.05.2018

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti toplo, pre podne pretežno sunčano, po podne i uveče promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području i na planinama jak, a u južnom Banatu povremeno olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Uveče vetar u slabljenju. Najniža temperatura od 10 C do 19 stepeni, najviša od 25 C do 30 stepeni.

U Beogradu će danas biti toplo i vetrovito, veći deo dana pretežno sunčano, uveče i noću promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Vetar umeren i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura 18 C, najviša 29 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo i toplo sa popodnevnim i večernjim pljuskovima i grmljavinama. Ponegde su moguće nepogode sa velikom količinom padavina, jakim vetrom i gradom. Temperatura iznad i znatno iznad prosečnih vrednosti, od nedelje u manjem padu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading