UPRKOS PONEDELJKU I RADNOM VREMENU BEZ ZASTOJA U BEOGRADU: Nešto gušći saobraćaj na Gazeli, bez zadržavanja! AMSS upozorio na ove izmene! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.06.2024

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada, u prestonici saobraćaj protiče neometano.

UPRKOS PONEDELJKU I RADNOM VREMENU BEZ ZASTOJA U BEOGRADU: Nešto gušći saobraćaj na Gazeli, bez zadržavanja! AMSS upozorio na ove izmene! (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Saobraćaj protiče neometano za ovo vreme. Veće gužve se očekuju u narednim satima, ali sudeći po tome da ni sada nema mnogo vozila na ulicama Grada, najverovatnije sam protok saobraćaja neće biti mnogo ometen.

Dana 24. 6. 2024. godine, u periodu od 6 do 16 časova, zbog asfalterskih radova, na državnom putu na deonici Tutin - Bregovi , doći će do povremenih obustava saobraćaja, u trajanju do 30 minuta.

Alternativni putni pravac je Tutin - Pazarište - Novi Pazar - Ribariće - Mehov Krš.

Od ponedeljka 24. 6. 2024. do 28. 6. 2024. tokom svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju, na delu autoputa E 75, na deonici petlja Novi Sad Sever - petlja Horgoš, u smeru ka Horgošu.

Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Od 24. 6. 2024. od 10č, do 28. 6. 2024. do 12č izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u petlji Ćuprija na autoputu broj 1, u smeru ka Beogradu. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 24. 6. 2024. od 10 č, do 28. 6. 2024. do 12 č, izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na autoputu broj 1, deonica petlja Velika Plana - petlja Markovac, kod mesta Staro Selo, u oba smera. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 13. 6. do 30. 6. 2024., u periodu od 7 do 15 č, izvodiće se radovi redovnog održavanja na državnom putu I B reda broj 35, na deonici Knjaževac – Tresibaba.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem
vozila.


Od 20. 6. do 24. 6. 2024. dvokratno u periodu od 9 do 12 č i od 13 do 16 č zbog
asfalterskih radova, biće obustavljen saobraćaj na državnom putu na deonici Ivanjica – Sjenica, u mestu Krstac. Alternativni putni pravci su: državni put (izpravca Nove Varoši) kao i državni put 29 (iz pravca Novog Pazara).

Od 13. 6. do 24. 6. 2024. izvodiće se radovi na pranju tunela Pržojna Padinai Progon, na delu državnog puta I A reda broj 4, deonica petlja Dimitrovgrad – petlja Gradina. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene leve tunelske cevi tunela Pržojna Padina i Progon, od graničnog prelaza Gradina prema Pirotu. Saobraćaj će na tehničkom službenom prolazu na km 101+100 biti preusmeren u suprotnu kolovoznu traku, u desne tunelske cevi tunela Pržojna Padina i Progon i odvijaće se dvosmerno sve do tehničkog službenog prolaza na km 97+750, gde će ponovnim preusmeravanjem biti vraćen u svoj redovan tok.

Od 6. 6. do 30. 6. 2024. u periodu od 7 do 16 č, izvodiće se radovi na zameni
saobraćajnih tabli i znakova na delu državnog puta I M reda broj 11, deonica petlja
Beograd - petlja Bubanj Potok, u oba smera. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena
zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom
saobraćajnom trakom.

Od 6. 6. do 27. 6. 2024. u periodu od 20 do 6č, izvodiće se radovi na popravci
oštećenih dilatacionih spojnica na Pančevačkom mostu, na državnom putu u
smeru Pančevo - Beograd. Radovi će se izvoditi u jednoj saobraćajnoj traci, dok će
se saobraćaj odvijati u drugoj slobodnoj saobraćajnoj traci.

Do 30. 6. 2024. izvode se radovi na rehabilitaciji mosta na petlji Ćuprija,
u smeru ka Beogradu. U zoni radova u dužini do 500 metara, za saobraćaj je
zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija voznom i preticajnom
saobraćajnom trakom.

Produžava se do 15. 7. 2024. izmena režima saobraćaja na državnom putu II A
reda broj 113, deonica Zmajevo - Rumenka, naseljeno mesto Stepanovićevo zbog
potrebe izgradnje trase brze pruge Novi Sad – Kelebija. Prema saobraćajnom
projektu, saobraćaj sa državnog puta, n

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading