NESTAO NENAD BULATOVIĆ (28) IZ ZEMUNA! Prešao granicu sa Hrvatskom i od tada mu se gubi svaki trag!

Autor:

Vesti

11.06.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mole se svi koji imaju neku informaciju o Nenadu da to prijave najbližoj policijskoj stanici.

NESTAO NENAD BULATOVIĆ (28) IZ ZEMUNA! Prešao granicu sa Hrvatskom i od tada mu se gubi svaki trag!

Foto: Facebook

Nenad Bulatović (28) iz Zemuna nestao je u nedelju i od tada mu se gubi svaki trag.

On je, kako kažu njegovi prijatelji, prešao granicu sa Hrvatskom 9. juna kada je otišao na Drag trke u Osijek i od tada niko ne zna šta se dešava sa njim. Mobilni telefon mu je ugašen.

Mole se svi koji imaju neku informaciju o Nenadu da to prijave najbližoj policijskoj stanici.

Porodica je prijavila njegov nestanak. 

Nestanak Milana Đorđevića (41) iz Niša, koji se dogodio sinoć na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini kod Niša, izazvao je veliku zabrinutost među njegovom porodicom i lokalnom zajednicom. Milan se nije vratio kući s posla, što je navelo njegovu porodicu da ga prijave kao nestalog policiji.

Poslednji put viđen je oko 18.30 sati kod Planinarskog doma, gde je parkirao svoj automobil marke "Škoda". Milan je tog dana nosio belu košulju sa plavim štraftama, teget pantalone i braon cipele. Iako je inače ljubitelj planinarenja, ovoga puta nije imao planinarsku opremu sa sobom.

Milanova porodica je uspela da locira njegov automobil preko aplikacije pametnog sata, koji je povezan sa telefonom njegovog sina. Automobil je pronađen na Bojaninim vodama, ali Milan nije bio u blizini vozila. Policija je odmah reagovala na informaciju i pokrenula intenzivnu pretragu terena. Telfoni i sat pronađeni su u automobilu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading