Danas depresivno i vlada tunja, ali Uskrs će doneti BAJKOVIT PREOKRET!

Autor:

Vesti

07.04.2018

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne ponegde s kišom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sačekajte još danas...

Više padavina biće na severozapadu Srbije, a uveče i u toku noći očekuje se postepeno razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom jutra duvaće slab i umeren, severozapadni vetar, tokom dana u skretanju na istočni i jugoistočni, po podne i uveče u Pomoravlju i donjem Podunavlju u pojačanju. 

Najniža temperatura biće od 7 do 11 C, a najviša od 13 do 19 stepeni.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i uglavnom suvo. Ujutro i pre podne u pojedinim delovima grada moguća je kratkotrajna kiša. Uveče i u toku noći postepeno razvedravanje.

Najniža temperatura biće oko 8 C, najviša oko 14 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 14. aprila, u nedelju u većem delu pretežno sunčano i toplije, samo u Timočkoj Krajini umereno oblačno. U košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata olujni.

U ponedeljak ujutro i pre podne pretežno sunčano, po podne na jugozapadu naoblačenje s kišom, koje će se uveče i u toku noći proširiti na ostale krajeve Srbije. Vetar u slabljenju i skretanju na jugozapadni. 

U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo svežije, u severnim i centralnim krajevima ponegde s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. U sredu pretežno sunčano. Od četvrtka promenljivo i toplije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading