"KADA IH PODELITE, SNOVI SU LEPŠI": Fotografija koja će vas raznežiti, pripadnici MUP-a se venčali u uniformi! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.05.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova neobična odluka mladenaca da se venčaju u uniformi pokazuje koliko su ponosni na svoj poziv i kako su odlučili da svoju ljubav proslave na način koji ih najbolje predstavlja.

"KADA IH PODELITE, SNOVI SU LEPŠI": Fotografija koja će vas raznežiti, pripadnici MUP-a se venčali u uniformi! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova je nedavno podelilo prelepe fotografije sa venčanja dvoje pripadnika ovog ministarstva, koje su izazvale veliku pažnju javnosti. Na slikama se može videti da su oba pripadnika MUP-a odlučili da na dan svog venčanja obuku uniforme, što je izazvalo veliko interesovanje i divljenje mnogih.

Ova neobična odluka da se venčanje obavi u uniformi sigurno je bila iznenađenje za mnoge, ali je istovremeno izazvala simpatije i divljenje. Fotografije su pokazale mladence kako zajedno poziraju u uniformama, izražavajući ponos i ljubav prema svom pozivu i prema jedno drugom.

Ovo venčanje je definitivno izazvalo pažnju javnosti, jer retko imamo priliku da vidimo pripadnike MUP-a u ovakvom neformalnom i intimnom okruženju, poput venčanja. Ova neobična odluka mladenaca da se venčaju u uniformi pokazuje koliko su ponosni na svoj poziv i kako su odlučili da svoju ljubav proslave na način koji ih najbolje predstavlja.

Ova fotografija, koju je MUP podelio uz opis "Kada ih podelite, snovi su lepši... ", sigurno će ostati upamćena kao jedan od neobičnijih i emotivnijih trenutaka u radu i životu pripadnika MUP-a.

 

 


Ova neobična odluka mladenaca da se venčaju u uniformi izazvala je brojne reakcije javnosti. Mnogi su izrazili divljenje prema ovom gestu, ističući kako je ovo lep način da se pokaže ponos i posvećenost svom pozivu, ali i ljubav prema partneru. Takođe, mnogi su istakli da su ove fotografije izazvale emotivnu reakciju kod njih i da su ih dirnule ovom neobičnom i prelepom gestu.

Ova priča je definitivno izazvala pozitivne reakcije i pokazala da ljubav može biti izražena na mnogo različitih načina, a ova neobična odluka mladenaca da se venčaju u uniformi definitivno je jedna od njih.

Venčanje dvoje pripadnika MUP-a u uniformi definitivno je izazvalo pažnju javnosti i pokazalo da ljubav može biti izražena na različite načine. Ova neobična odluka mladenaca da svoju ljubav proslave na način koji ih najbolje predstavlja, izazvala je divljenje i simpatije mnogih ljudi. Ove prelepe fotografije će ostati upamćene kao jedan od neobičnijih i emotivnijih trenutaka u radu i životu pripadnika MUP-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading