"30 DANA VEČNOSTI!" Otac Predrag sreo Nikolu Rokvića pa mu poručio ovo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je treći dan otkako je pevač krenuo, te je redovno obaveštavao pratioce na Instagramu dokle je stigao i šta ga je zadesilo na ovom putu, na kom je naišao i na oca Predraga Popovića.

"30 DANA VEČNOSTI!" Otac Predrag sreo Nikolu Rokvića pa mu poručio ovo! (VIDEO)

Foto: youtube/Oтац Предраг Поповић

Pevač Nikola Rokvić krenuo je na put peške ka ostrvu Egina kako bi prešao neverovatnih 1.150 kilometara, sve u humanitarne svrhe. Već trećeg dana svog putovanja, redovno obaveštava pratioce na Instagramu o svom napretku i iskustvima koja doživljava na ovom izazovnom putu.

Tokom svog puta, Rokvić se sreo sa ocem Predragom Popovićem, koji ga je podržao i ohrabrio u njegovoj nameri. Otac Predrag je istakao da će se moliti za pevača i za decu na onkologiji, te da je Nikola emotivan čovek čije pesme odražavaju njegovu emotivnost i ljubav prema ljudima.

Rokvić je istakao da je ovo putovanje za decu onkologije, te da je njegova namera da svojim delovanjem uveseljava ljude i doprinosi zajednici. Ovaj humanitarni poduhvat zahteva volju, veru i ljubav prema Gospodu, ljudima i porodici, a Rokvić ističe da se samo trudi da bude normalan čovek i da bude tu za bližnje.

- Ovaj tvoj serijal zvaće se 30 dana večnosti. Ako večnost danima može da se meri, ti si sada okušavaš to rajsko stanje koje sam ja okusio 13 dana gde sam išao na Ostrog. To je nešto neverovatno, imaćeš 30 dana, neka te Gospod blagoslovi i da ispunjenje tvojih molitvi. I da nam ova deca naša u Srbiji koje je veliki krst zadesio zbog nezdravog i zbog ratova i raznih stresova, pa su zato zadobili taj krst, nije važno zbog čega, važno je kako ćemo i šta ćemo sa onim kartama koje su nam podeljene, a sve u slavu Božiju, i dobro i loše. Mi sada idemo. Nikola je danas prešao 32 kilometra. Sada idemo kod jednog domaćina Zorana, tako su nekada putnici namirnici noćevali kod ljudi. Postojale su porodice koje su čekale hodočsnike - rekao je sveštenik koji je potom sa Nikolom otišao u kuću Zorana iz Velike Plane.


U skladu sa tradicijom, sveštenik je sa Nikolom otišao u kuću domaćina Zorana iz Velike Plane, ističući važnost gostoprimstva i podrške putnicima. Ovo pokazuje lepotu tradicionalne gostoljubivosti i podrške koju putnici mogu dobiti tokom svojih putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading