"MK GRUPA" OBEZBEDILA ZIMOVANJE DECI: Đaci sa Kosmeta uče da skijaju na Kopaoniku

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru sedmodnevnog zimovanja na Kopaoniku boravi 30 najboljih učenika osnovnih škola sa Kosova i Metohije koje im je devetu godinu zaredom omogućila kompanija "MK grupa" kao nagradu za odličan uspeh postignut u ovoj školskoj godini.

RepublikaFoto: Promo foto
Deca su pohađala pravu školu skijanja

Učenici od petog do osmog razreda tokom cele nedelje pohađaju besplatnu školu skijanja, dok popodnevne časove provode u brojnim sportsko-rekreativnim aktivnostima, poput plivanja i kuglanja u hotelskom kompleksu "MK Mountain Resort" na Kopaoniku.

PRVI PUT NA SKIJAMA

- Ovo je deveta godina zaredom kako organizujemo besplatno zimovanje na Kopaoniku za 30 najboljih učenika sa Kosova i Metohije. Na ovaj način želimo da pokažemo da "MK grupa" prepoznaje i nagrađuje motivaciju i želju za učenjem, kao i razvoj naše dece.

Deca su pored zimskih aktivnosti mogla da uživaju u plivanju na bazenu, kuglanju i drugim aktivnostima

Većina ovih mališana do sada nije imala priliku da ode na zimovanje i zbog toga mi je drago što su na Kopaoniku uživali u brojnim sportsko-rekreativnim aktivnostima, a posebno me raduje što su neki od njih sada prvi put stali na skije - istakao je predsednik "MK grupa" Miodrag Kostić.

VAŽNA PODRŠKA

Da podrška velikih kompanija mnogo znači mališanima sa Kosova i Metohije, potvrđuje i nastavnik Osnovne škole "Kralj Milutin" iz Gračanice Lazar Danić.

- Naši đaci retko imaju prilike da iskuse čari planinskih aktivnosti i pohađaju pravu školu skijanja, pa nam je izuzetno drago što je kompanija "MK grupa" i ove godine prepoznala značaj ovakvog vida ulaganja u mlade.

RepublikaFoto: Promo foto
Većina dece nikada nije bila na planini

Ovo zimovanje je naročito važno mališanima jer su pored zimskih aktivnosti mogli da uživaju u plivanju na bazenu, kuglanju i drugim rekreativnim aktivnostima - istakao je Danić.

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading