TINA OČAJNIČKI POKUŠAVA DA NAĐE OCA VEĆ 14 GODINA: Poslednji put se čuli 2010. godine, tada je bio u Moskvi!

Autor:

Vesti

13.04.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je apelovala na ljude da joj jave bilo kakvu informaciju o svom ocu, naglašavajući da je njen jedini interes da sazna da li je živ ili mrtav.

TINA OČAJNIČKI POKUŠAVA DA NAĐE OCA VEĆ 14 GODINA: Poslednji put se čuli 2010. godine, tada je bio u Moskvi!

Foto: printscreen

Jedna dirljiva poruka koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama izazvala je talas solidarnosti i pažnje korisnika širom regiona. Naime, Tina, koja već godinama traga za svojim ocem, odlučila je da se obrati javnosti u nadi da će pronaći bilo kakvu informaciju o njegovom trenutnom boravištu ili stanju.

Tina je poslednji put čula svog oca 2010. godine, kada je on bio u Moskvi gde je radio. Nakon tog vremena, svaki trag o njemu se izgubio, ostavljajući Tini prazninu i neizvesnost. Ona je apelovala na ljude da joj jave bilo kakvu informaciju o svom ocu, naglašavajući da je njen jedini interes da sazna da li je živ ili mrtav.

- Dragi ljudi! Zamolila bih vas ako imate bilo kakvu informaciju u vezi ovog čoveka, da nam javite. Trazi ga ćerka Tina i zanima nas samo da li je živ ili mrtav? - napisala je ona u grupi "Srbi u Moskvi".

Foto: printscreen

Obren Nešković

Srbija i Bosna ga nemaju. Sve već provereno. Ne postoji ni izvod rođenih, venčanih Ili umrlih. Kao da je u zemlju propao. Hvala unapred svima! Višnja i Tina - navodi se u njihovoj molbi.

Jedan gospodin se javio sa korisnim informacijama, navodeći da poznaje Obrena, Tininog oca, te da su zajedno radili u Kruševačkom "ŠIK". Takođe je pomenuo da je Obren živeo negde blizu Moskve, pružajući Tini nadu da bi mogla doći do novih saznanja o njemu.

- Probaću preko ljudi iz KŠ da makar neku informaciju dobijem. Kontaktirao sam jednog čoveka iz našeg društva, on mi je pričao da Obren živi negde blizu Moskve, ne mogu trenutno opredijeliliti koliko je vremena od tada prošlo. Poslednji put sam ga je sreo još daleke 1994/5 godine u Moskvi - napisao je ovaj čovek.

Tina, koja i dalje traga za svojim ocem, nesebično je podelila svoju priču sa javnošću u nadi da će pronaći bilo kakvu informaciju o njemu. Njen apel je podstakao mnoge ljude da se uključe i pruže podršku u potrazi za Obrenom, a nadamo se da će ovaj gest solidarnosti dati rezultate i pomoći Tini da pronađe odgovore koje traži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading