(FOTO) SRAMOTA! Komunalci ZABETONIRALI rupe u drveću!

Autor:

Vesti

02.04.2018

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica objavili su fotografije koje se mogu nazvati bizarnim. Naime, na gradskom šetalištu u Pirotu osvanulo je drveće čije rupe su napunjene betonom!

RepublikaFoto: facebook.com/BirdLifeSerbia
Sramotno delo!

Iako nije jasno zbog čega su rupe zabetonirane, iz  društva poručuju da je zbog ovoga učinjena šteta živim bićima koja stanuju u i na drveću.

 

 

- Nedostatak logike ne može se nadomestiti nekakvom diplomom. Da je ovakav filozofski zaključak potpuno na mestu uveravaju nas i "stručni" ljudi iz JP "Komunalac" iz Pirota.

 

 

Iz potpuno nama nepoznatih razloga i pobuda na gradskom šetalištu zabetonirali su (da dobro ste pročitali sipali su beton) sve rupe na drveću!

 

 

Na ovaj način su insekti, ptice i slepi miševi stradali ili trajno ostali bez svog doma! Slučaj je prijavljen nadležnima, a zahtevaće se osim kazne i smena osoba odgovornih za ovaj zločin usmeren ka prirodi - napisali su na svojoj Fejsbuk strani Društvo za zaštitu i proučavanje ptica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading