OVI POSLOVI NUDE ZARADU OD 80.000 DINARA BEZ POSEBNIH KVALIFIKACIJA! Pogledajte gde možete raditi

Autor:

Vesti

06.04.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novčani podsticaji za nekvalifikovane poslove u Beogradu

OVI POSLOVI NUDE ZARADU OD 80.000 DINARA BEZ POSEBNIH KVALIFIKACIJA! Pogledajte gde možete raditi

Foto: shutterstock


Prosečna plata u januaru 2024. godine u Srbiji iznosila je 95.836 dinara, a agencijske ponude za poslove u Beogradu pokazuju gde je moguće zaraditi bar 80.000 dinara. Iako se ovi poslovi ne zahtevaju posebne kvalifikacije, nude zanimljive benefite i mogućnost zarade koja može porasti i do 250.000 dinara.

Agent u korisničkom servisu

Najveći broj ponuda za platu od 80.000 dinara nalazi se u kategoriji agenata u korisničkim servisima. Poslodavci nude razne benefite za zaposlene, uključujući obuke, brzo napredovanje, sveže sezonsko voće u kancelariji, besplatne treninge i članstvo u biblioteci. Ovi poslodavci traže iskusne prodavce sa izraženim sposobnostima za pridobijanje klijenata, tečnim engleskim jezikom i izraženom ambicijom za razvoj karijere.

Prodavac kartonske ambalaže

Nudi se posao prodavca u maloprodajnom objektu za prodaju kartonske ambalaže i opreme za pakovanje. Poslodavac obećava plaćenu obuku, stimulativnu zaradu, prijavu od prvog dana, 40-časovnu radnu nedelju i ostale benefite u skladu sa zakonom o radu. Kandidati treba da imaju veštinu u direktnoj komunikaciji sa kupcima, poznavanje rada na računaru, tečno znanje engleskog jezika i pedantnost u obavljanju posla.

Trgovac u marketu

Trgovci su među najtraženijom grupom na platformama za oglašavanje. Posao u marketima nudi platu od 80.000 dinara i nije potrebna diploma fakulteta za rad na ovoj poziciji, što ga čini pogodnim za studente i one koji žele dodatni džeparac.

Prodaja preko 'TikToka'

Društvena mreža 'TikTok' je postala deo poslovanja, a pozicija koja se ističe je ona u kojoj možete zaraditi početnu platu od 80.000 dinara. Posao uključuje učešće u kreiranju sadržaja za društvene platforme, predstavljanje proizvoda marke putem prijenosa uživo na „TikToku“ i organizaciju uzoraka proizvoda nakon uživo. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika, a rad se odvija u dve smene, dnevnoj i noćnoj, svaka po 8 sati, 5 dana u nedelji.

Ovi nekvalifikovani poslovi u Beogradu nude raznovrsne mogućnosti zarade, a uz zanimljive benefite i potencijal za brz rast karijere, privlače mnoge kandidate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading