DEDA NESTALE DANKE SAOPŠTIO NAJNOVIJA SAZNANJA! Sin i snajka mu još u policiji, a evo da li su bili na POLIGRAFU!

Autor:

Vesti

27.03.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek traje informativni razgovor, tamo su sada došli i iz Centra za socijalni rad i razgovaraju sa sinom i snahom, kaže Milan Ilić.

DEDA NESTALE DANKE SAOPŠTIO NAJNOVIJA SAZNANJA! Sin i snajka mu još u policiji, a evo da li su bili na POLIGRAFU!

Foto: facebook

Milan Ilić, deda nestale devojčice Danke Ilić, navodi da nema novih informacija o nestanku, ali i demantuje navode medija da je njegov sin bio na poligrafskom ispitivanju.

- Još uvek traje informativni razgovor, tamo su sada došli i iz Centra za socijalni rad i razgovaraju sa sinom i snahom. Čuli smo se pre toga, njemu nije oduzet telefon dok Ivanin jeste. Nije istina da je bio na poligrafskom testiranju. Obavljen je razgovor sa njim i snahom i to je prosto normalna procedura u istrazi, kako su mi rekli - pojašnjava Milan za beogradske medije.

Čitava zajednica, uključujući i lokalne vlasti, policiju, vatrogasce, Gorsku službu spasavanja i meštane, angažovani su u potrazi za malom Dankom Ilić (2) koja je nestala juče oko 13 časova u Banjskom bolju kod Bora.

Danka Ilić je nestala dok se igrala sa majkom Ivana i trogodišnjim bratom. Ivana, majka devojčice apeluje na pomoć građana. Potraga se širi dalje ka naseljenom delu Banjskog Polja.. 

Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me".

Bor je zatvoren, samo mogu da izlaze i ulaze stanovnici koji svoje prebivalište u ličnoj karti imaju u Boru. Unitrašnjost grada i situacija se može videti na ekskluzivnom snimku portala Republika. 

Kuća devojčice iz koje je nestala je malo iznad naselja, a deo oko kuće je već pretražen.

Dobrovoljci mogu da se uključe u potragu u koordinaciji sa policijom, rekao je ranije ministar Bratislav Gašić.

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala juče u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading