"STO REČI BIH UPUTIO, ZNAM KAKO IM JE..." Oglasio se otac Mateja Periša, obratio se roditeljima nestale Danke!

Autor:

Vesti

27.03.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za detetom traje potraga već 17 sati.

"STO REČI BIH UPUTIO, ZNAM KAKO IM JE..." Oglasio se otac Mateja Periša, obratio se roditeljima nestale Danke!

Foto: Republika, Društvene mreže

Danka Ilić, devojčica stara nepune dve godine, nestala je u utorak oko 13:45 sati u okolini Bora, a potraga za njom je u toku. Nakon njenog nestanka, u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me" (Amber Alert) namenjen hitnom obaveštavanju javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

Čim su mediji, a zatim i policija aplikacijom "Pronadji me" dali opis za nestalo dete, na društvenim mrežama oglasio se i Nenad Periš, otac nestalog Mateja, koji je uputio poruku roditeljima nestale devojčice.

- Znam koliko im je u ovim trenucima teško. Prošao sam to, dani iščekivanja su najteži... Dankinim roditeljima želim da poručim "vera nikada ne posustaje". Zato se molim Bogu da im da snage i da ne gube nadu. S roditeljima, porodicom iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo srećan kraj - kaže Periš za Telegraf.

Prema Nenadovim rečima, "čekanje i nadanje su najteži, a vreme te neumorno gura natrag".

- Sto reči bi uputio porodici nestale Danke jer mogu da zamislim kolika im je bol u ovim trenucima u duši - kaže Periš.

Podsećanja radi, Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine na Dorćolu u blizini kluba "Gotik". Njegovo telo nađeno je u Dunavu kod Ade Huje nakon 139 dana.

Nestala Danka ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 centimetara i u trenutku nestanka je nosila ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Na terenu su policija i vatrogasci, a u potragu su se uključili i građani. Njihove napore otežavaju nepristupačan teren i kiša koja je i jutros nastavila da pada.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading