PUŠTENA U RAD APLIKACIJA 'EPS UVID U RAČUN': Evo šta će to značiti za male kupce struje!

Autor:

Vesti

26.03.2024

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

PUŠTENA U RAD APLIKACIJA 'EPS UVID U RAČUN': Evo šta će to značiti za male kupce struje!

Foto: Pixabay, EPS

Elektroprivreda Srbije saopštila je danas da je pustila u rad mobilnu aplikaciju 'EPS Uvid u račun', preko koje domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu veoma jednostavno prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Mobilna aplikacija 'EPS Uvid u račun' dostupna je korisnicima na platformama 'iOS' i 'Android' i besplatno se može preuzeti na 'Google Play' i 'App Store' prodavnicama.

- Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga Elektroprivrede Srbije. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju. Istovremeno, broj korisnika našeg portala 'Uvid u račun' je u konstantnom porastu. Trenutno imamo više od 380.000 korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga - rekao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS Radovan Stanić.

Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

EPS

Poštovani kupci,


Obaveštavamo Vas da smo omogućili kupcima na garantovanom snabdevanju - domaćinstvima i malim kupcima, pristup novom jedinstvenom portalu za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje - Uvid u račun.


Aktiviranjem jedinstvenog portala Uvid u račun za Republiku Srbiju prestali su sa radom dosadašnji regionalni portali.


Registracijom na novi portal, korisnici dobijaju pristup tehnički unapređenoj verziji sa novim korisničkim funkcijama.

Molimo da se registrujete.

Korisnici novog portala preko jednog naloga mogu da pristupe pregledu i elektronskom plaćanju računa za više mernih mesta u različitim regionalnim područjima Republike Srbije.

Vaš EPS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading