LJILJANU JE LAPSUS "KOŠTAO" 911.000 DINARA! Neverovatna epizoda "Najslabije karike" - pobednika presudilo par slova! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.03.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari su se borili za skoro milion dinara.

LJILJANU JE LAPSUS "KOŠTAO" 911.000 DINARA! Neverovatna epizoda "Najslabije karike" - pobednika presudilo par slova! (FOTO)

Foto: Foto; Najslabija karika

Najnovija epizoda kviza Najslabija karika je bila izuzetno napeta. Voditelj je primetio da je "jedna ozbiljna kockarska ekipa" oborila rekord i osvojila 911.000 dinara, a tu sumu je kući odneo dvadesetčetvorogodišnji Nemanja Marović iz Rume.

Ekipa takmičara je već u prvoj rundi, bez ijednog netačnog odgovora, stigla do maksimalne sume od 500.000 dinara, što je nagovestilo da obećavaju. Ipak, odlučili su se da studio napusti saigrač koji je nešto duže razmišljao pre nego što je odgovorio na postavljeno pitanje.

Foto: Foto; Najslabija karika

Nemanja Marović

U narednim rundama takmičari su nastavili u kockarskom raspoloženju pokušavajući da ponovo dođu do maksimalne sume. U pretposlednjoj rundi su imali šansu da osvoje još 500.000 dinara, ali su se odlučili da "bankiraju" taj iznos.

Ni finalna runda nije bila manje napeta. Ljiljana i Nemanja su bili izjednačeni iz pitanja u pitanje, ali je na kraju presudila koncentracija.

Ljiljana je napravila lapsus odgovorivši na pitanje o pigmentu koji nedostaje ljudima sa albinizmom sa "melatonin" umesto "melanin".

Foto: Foto; Najslabija karika

Ljiljana

- Bili ste sjajan igrač, stvarno. Od početka do kraja. Ovaj lapsus Vas je koštao 911.000 dinara koji će Nemanja, koji je bio fantastičan igrač, odneti kuči. Ja Vam čestitam i zaista mi je bilo zadovoljstvo večeras - rekao je voditelj Nikola Kojo.

Timski duh ove takmičarske ekipe došao je do izražaja kada su se međusobno čestitali na izvanrednoj igri.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading