NE TRČE U SRBIJU SAMO GASTARBAJTERI, POČELI SU I STRANCI! Ka čuju za cene ESTETSKIH KOREKCIJA, zbog "REMONTA" hrle kod nas: Najčešće rade ZUBE, a sad su počeli i OVO!

Autor:

Vesti

17.03.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi podaci ukazuju na to da je estetski turizam u Srbiji u velikom porastu, a stranci masovno dolaze kako bi iskoristili povoljne cene i kvalitetnu uslugu koju pružaju domaći lekari.

NE TRČE U SRBIJU SAMO GASTARBAJTERI, POČELI SU I STRANCI! Ka čuju za cene ESTETSKIH KOREKCIJA, zbog "REMONTA" hrle kod nas: Najčešće rade ZUBE, a sad su počeli i OVO!

Foto: pexels.com

Kada je reč o estetskim korekcijama, Srbija postaje sve popularnija destinacija za strance iz zapadnih zemalja. Razlog tome leži u značajno nižim cenama estetskih zahvata u odnosu na zapadnoevropske i američke zemlje. Na primer, cene uvećanja usana hijaluronom su dvostruko niže u Srbiji nego u Nemačkoj, dok se estetska korekcija uvećanja grudi ili podizanje očnih kapaka naplaćuju i do tri puta manje nego u Zapadnoj Evropi. Ovi podaci ukazuju na to da je estetski turizam u Srbiji u velikom porastu, a stranci masovno dolaze kako bi iskoristili povoljne cene i kvalitetnu uslugu koju pružaju domaći lekari.

Porast estetskih zahvata u poslednjih četiri godine

Prema statističkim podacima Međunarodnog udruženja za estetsku i plastičnu hirurgiju, primećen je porast odlazaka na estetske zahvate od preko 40 posto u poslednje četiri godine. Ovo jasno ukazuje na sve veću popularnost estetskih korekcija kako među domaćim stanovništvom, tako i među stranim posetiocima.

Razlike u cenama estetskih korekcija u Srbiji i inostranstvu

Kada je reč o ceni estetskih korekcija, Srbija nudi značajne uštede u poređenju sa zapadnim zemljama. Na primer, cene zubnih zahvata su čak četiri puta niže nego u Americi i Zapadnoj Evropi. U Srbiji se takođe mogu srediti zubi za znatno manje novca, dok je cena ugradnje implanta više od četiri puta niža nego u Americi. Slično je i sa estetskom korekcijom grudi, gde su cene u Srbiji duplo niže nego u Nemačkoj. Hijaluronski fileri su takođe značajno jeftiniji u Srbiji nego u Nemačkoj, dok se liposukcija može obaviti po sličnim cenama u obe zemlje.

Preferencije Srba i estetski turizam u Turskoj

Iako stranci masovno dolaze u Srbiju radi estetskih korekcija, Srbi sami često biraju da ove zahvate obave u inostranstvu. Turska je posebno popularna među srpskim turistima kada je reč o estetskom turizmu. Cene ugradnje zubnih implanta, povećanja grudi i liposukcije u Turskoj su atraktivne za srpske turiste, te se odlučuju da ove zahvate obave upravo u ovoj zemlji.

U zaključku, estetski turizam u Srbiji doživljava značajan porast zahvaljujući povoljnim cenama i visokom kvalitetu usluga koje pružaju domaći lekari. Sa jedne strane, stranci dolaze u potrazi za pristupačnim cenama estetskih korekcija, dok sa druge strane, srpski turisti pronalaze privlačne ponude u Turskoj za svoje estetske potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading