OGLASILA SE POLIKLINIKA O LAŽNOJ PATRONAŽNOJ SESTRI! Evo šta su rekli o slučaju Melise Osmanović!

Autor:

Vesti

09.03.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melisa je godinama obmanjivala trudnice i porodilje.

OGLASILA SE POLIKLINIKA O LAŽNOJ PATRONAŽNOJ SESTRI! Evo šta su rekli o slučaju Melise Osmanović!

Foto: Printscreeen

Melisa Osmanović, lažna patronažna sestra, godinama se predstavljala kao zaposlena u UKC Niš, iako je na društvenim mrežama delila fotografije na kojima nosi uniformu poliklinike "Life Impuls". Ova poliklinika je odlučno demantovala njeno zaposlenje kod njih, iako i dalje ostaje nejasno zašto je na mnogim objavama prikazana kao deo njihovog tima.

Na njenim Instagram profilima objavljene su slike iz poliklinike "Life Impuls", uključujući fotografiju na kojoj Melisa pozira u uniformi pred ogledalom. Takođe, objavljena je i slika bebe koju pregleda doktorka, uz označavanje lokacije pomenute poliklinike.

Na profilu "Kluba za bebe, trudnica i mama" objavljena je fotografija Melise sa ženama koje su zaposlene u poliklinici "Life Impuls".

"Kolektiv poliklinike 'Life Impuls' želi vam srećne Novogodišnje i predstojeće praznike," stoji u opisu slike. Na pitanje da li je Melisa Osmanović zaposlena kod njih, poliklinika "Life Impuls" je pružila odgovor.
 

Kao zdravstvena ustanova osećamo potrebu da odgovorimo na neistinite komentare i osude sa kojima se po prvi put, nakon dugogodišnjeg rada, susrećemo. Melisa Osmanović, predsednica kluba za bebe, trudnice i majke, nije nikada imala ugovor o radnom odnosu, odnosno nikada nije bila zaposlena u poliklinici "Life Impuls". Jedina saradnja su bila besplatna predavanja našeg pedijatra o dojenju na tribinama koje je organizovao njen klub. Pored našeg pedijatra, predavači su bili ginekolog, neonatolog i anesteziolog iz UKC Niš. Svi drugi komentari o bilo kakvom sponzorstvu kluba i radnom odnosu Melise Osmanović u Life Impulsu su neistiniti. Fotografija Melise Osmanović u prostorijama naše poliklinike, koja kruži društvenim mrežama, snimljena je kao najava tribine i tima predavača, sa ciljem da bude postavljena na instagram profil kluba BTM isključivo kao najava događaja - istakli su iz poliklinike "Life Impuls".

Podsećanja radi, protiv Melise Osmanović je podneta prijava u Policijskoj upravi u Nišu.

"Proveravamo i utvrđujemo sve navode iz krivične prijave", potvrđeno je u niškoj policiji, bez bližeg navođenja identiteta osobe niti drugih detalja o osobi protiv koje je podneta prijava.

(Blic)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

09.03.2024 21:31

Odgovor je jako jednostavan. Radila je na crno u toj klinici kao i veći deo osoblja, a sad klinika pere ruke i prave se da je ne poznaju.