ČUKARICA I BARAJEVO CEO DAN BEZ VODE!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.03.2018

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica danas od 10.00 do 22.00 sata bez vode će ostati potrošači u naseljima Sremčica, Velika Moštanica i Rušanj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica i Barajevo danas od 12.00 do 22.00 sata bez vode će ostati potrošači u naseljima: Žarkovo, Železnik, Umka, Ostružnica, Nenadovac, Dražanovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Plandište, selo Guncati, Meljak, Baćevac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Veliki Borak, Leskovac, Stepojevac, Barajevo, Rucka, Pećani, Srednji Kraj, Stražarija, Karaula, Gaj i Ravni gaj.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, navodi se u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija".

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading