NESTALE DVE DEVOJČICE U SREMSKOJ KAMENICI! Policija traga za sestrama, ranije ih zlostavljao otac!

Autor:

Vesti

04.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema informacija o njihovom boravku ili stanju.

NESTALE DVE DEVOJČICE U SREMSKOJ KAMENICI! Policija traga za sestrama, ranije ih zlostavljao otac!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Dve sestre, petnaestogodišnja M.M. i trinaestogodišnja J.M., nestale su 21. februara nakon što su napustile Dečje selo "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici.

Od tada, nema informacija o njihovom trenutnom mestu boravka ili stanju, prema izvorima Informera.

- Devojčice su pod starateljstvom Centra za socijalni rad iz Bogatića, koji ih je zajedno sa najmlađim bratom smestio u Dečje selo posle prijave nasilja u porodici, odnosno njihovog zlostavljanja od strane oca - naveo je izvor portala.

Prema dostupnim informacijama, mlađa od sestara, J.M., ranije je već napuštala Dečje selo "Dr Milorad Pavlović", koje funkcioniše kao ustanova otvorenog tipa, ali se uvek vraćala. Međutim, ovaj put je sa sobom povela i svoju stariju sestru M.M., i od kada su zajedno otišle, za njima se izgubio svaki trag.

- Sumnja se da se kriju negde na području Rume, gde živi mladić sa kojim je mlađa sestra navodno u vezi, ali potraga bezuspešno traje već 12 dana  - dodao je naš izvor. 

Kako saznajemo, o nestanku devojčica odmah su obaveštene su policijske uprave u Novom Sadu, Rumi i Sremskoj Mitrovici, kao i Centar za zaštitu trgovine ljudima.

Podsećamo, Srbiju je potresla vest da je majka dvoje dece Saška Janković (30) iz iz sela Čekmin kod Leskovca nestala, a potom pronađena mrtva nakon nekoliko dana potrage.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading