DANAS TOTALNI HAOS: Iz ledenog doba u potop!

Autor: Republika

Vesti

24.03.2018

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je za danas najavljeno pretežno oblačno sa kišom, tokom dana malo toplije vreme u odnosu na prethodne dane, ali i dalje hladno sa maksimalnom temperaturom do šest stepeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U jutarnjim satima se očekuje slab mraz.

Prema prognozi RHMZ, u većini mesta biće suvo, dok će u istočnim i južnim krajevima ponegde biti slabog snega. Uveče i noću u severnim i centralnim krajevima doći će do razvedravanja. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus četiri do minus dva, a najviša od dva do šest stepeni.

I u Beogradu nas očekuje pretežno oblačno i suvo vreme, ujutro sa slabim mrazom, danju malo toplije u odnosu na prethodne dane, ali i dalje hladno.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura minus dva, najviša tri stepena. U toku večeri i noću doći će do razvedravanja.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 31. marta, u nedelju će ujutro biti hladno sa slabim mrazem, u toku dana toplije, u severnim i centralnim delovima pretežno sunčano, na istoku i jugu pretežno oblačno, ujutro ponegde kratkotrajan sneg, danju slaba kiša.

U košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar, u južnom Banatu povremeno olujni.

U nedelju i ponedeljak doći će do otapanja snežnog pokrivača u nižim predelima.

Od ponedeljka do četvrtka biće promenljivo oblačno i malo toplije, povremeno sa kišom, na planinama sa snegom.

Od petka pretežno sunčano i još toplije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading