IZJAVA NESTOROVIĆA O PAPI I HOMOSEKSUALIZMU ĆE VAS ZAPREPASTITI: Eto kakvu religiju oni žele!

Autor:

Vesti

04.02.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr. Branimir Nestorović o svojim političkim stavovima

IZJAVA NESTOROVIĆA O PAPI I HOMOSEKSUALIZMU ĆE VAS ZAPREPASTITI:  Eto kakvu religiju oni žele!

Foto: Printscreen

Branimir Nestorović


U nedavnoj emisiji "Život kao takav", specijalni gost bio je poznati pedijatar Dr. Branimir Nestorović. Tokom razgovora, on je izneo svoje stavove o politici, religiji i društvenim pitanjima.

Dr. Nestorović je izrazio nadu da će u martu imati priliku da bude posmatrač na ruskim izborima. Takođe je istakao svoje mišljenje o Evropskoj uniji, smatrajući da je njen put smejurija, a liberalni kapitalizam doneo mnogo štete. On je takođe komentarisao rezoluciju EU koja, prema njegovim rečima, ometa razvoj Srbije i istakao značaj pravoslavne crkve za srpski narod.

- Ja se nadam da ću u martu biti posmatrač na ruskim izborima. Smatram da je put za Evropsku uniju smejurija i liberalni kapitalizam nam je doneo mnogo štete. Oni žele da nas ponište kao narod i rezoluciju je donela EU da SPC ometa razvoj Srbije, da nije te iste pravoslavne crkve mi ne bi postojali. Papa je pričao o veri i religiji, a nije pomenuo Boga i Isusa Hristosa, ali je rekao da je homoseksualizam u redu, eto kakvu žele religiju. Kad Engleze definišu to je čaj, a nas Srbe definiše kafana -  zaključio je Nestorović.


**Kritika pape i stavovi o religiji**

Jedna od tema koju je Dr. Nestorović dotakao bila je i religija. Kritikovao je Papu zbog nedostatka pomena Boga i Isusa Hristosa u njegovim izjavama o veri i religiji. Takođe je izneo svoje mišljenje o stavovima prema homoseksualizmu u religiji, ističući razlike u tumačenju istog pitanja u različitim kulturama.

**Kultura i nacionalni identitet**

Osim političkih i verskih tema, Dr. Nestorović je dao svoj komentar o kulturi i nacionalnom identitetu. On je istakao značaj kafane u definisanju srpskog naroda, upoređujući to sa engleskom kulturom čaja. Njegovo viđenje kulturnih razlika izazvalo je pažnju i raspravu među gledaocima.
 

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Prolupao covek

05.02.2024 10:37

Kaze da nije crkve ne bi postojali.. Pa Makedonci nisu imali svoju crkvu a Bosanci jesu pa sta se desilo? Drugo u 21 veku razmisljati kao da je srednji vek je smesno. I Vatikan bio Bog i batina u srednjem veku sada nije. Toliko o ovom doktoru

Nenad

06.02.2024 08:06

Taj doktor prica sta mu drugi stave u usta. Misli da ima lekovit osmeh.