PRVA DAMA U KURŠUMLIJI: Tamara Vučić mališanima uručila poklone

Autor: Tanjug

Vesti

19.03.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić posetila je danas Kuršumliju i Kosaničku Raču u okviru humanitarne akcije i najmlađima podelila 250 paketića.

RepublikaFoto: Tanjug
Obradovala najmlađe: Tamara Vučić podelila poklone

Supruga predsednika Republike se odazvala pozivu povereništva za izbeglice i migracije Opštine Kuršumlija da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne najmlađima ovog kraja, čiji roditelji, zbog teškog materijalnog položaja, ne mogu svojoj deci da obezbede osnovne uslove za život i školovanje.

Prilikom podele paketića najmlađima u Opštini Kuršumlija ona je zahvalila svim roditeljima koji su doveli svoje mališane. 

- Znam da su naše obaveza kao roditelja najmlađih velike i da iziskuju mnogo vremena i truda. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Naši pokloni su skromni, ali darovani punog srca. Deca su naš blagoslov. Želim nam svima mnogo bezbrižnih i radosnih trenutaka i da se sledeći put okupimo u još većem broju - rekla je Tamara Vučić prilikom obraćanja roditeljima.
 

RepublikaFoto: Tanjug
Poželela deci i roditeljima sreću: Supruga predsednika Srbije 

Supruga predsednika Republike je u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović" u Kosaničkoj Rači posetila i mališane iz sela duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom: Rudara, Rače, Merdara, Kuršumlijske banje, Ivan Kule i Degrmena. 

Podelivši stotinu paketića sa osnovnom bebi opremom, igračke, slatkiše i školski pribor, ona je rekla da se nada da će ti prigodni pokloni ulepšati detinjstvo najmlađima, a osnovcima pomoći da svoje školske obaveze ispunjavaju sa još više uspeha. 

- Posebno mi je drago što smo, uoči uskršnjih praznika, na ovaj način obradovali i roditelje i decu -  dodala je ona.

Koordinator za izbeglice lokalne samouprave Violeta Jakovljević je, u ime domaćina Opštine Kuršumlija, zahvalila supruzi predsednika Srbije na akciji darivanja najmlađih i nesebičnom angažovanju u realizaciji pomoći deci koja žive u veoma teškim uslovima s ciljem da im, pred uskršnje praznike, olakša i ulepša detinjstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (116)

Loading
seka

19.03.2018 20:06

Divan gest prve dame. Lepo je obradovati mališane.

ognjen

19.03.2018 20:09

Lep gest prve dame.

maja

19.03.2018 20:09

Lep gest,da se malisani obezbedi lepo detinjstvo

Slobodanka

19.03.2018 20:09

Bravo Tamara.