SAZNAJTE ZAŠTO JAHORINA SVAKE ZIME OBARA SVE REKORDE POSEĆENOSTI: EVO KAKO DA POSTANETE VLASNIK APARTMANA NA SAMOJ SKI STAZI

Autor: Republika

Vesti

15.01.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz godine u godinu beleži rekordnu posećenost.

SAZNAJTE ZAŠTO JAHORINA SVAKE ZIME OBARA SVE REKORDE POSEĆENOSTI: EVO KAKO DA POSTANETE VLASNIK APARTMANA NA SAMOJ SKI STAZI

Foto: Foto Galens Invest

Olimpijska planina Jahorina iz godine u godinu beleži rekordnu posećenost ljubitelja zimskog turizma iz celog sveta. Posebno je zanimljiva činjenica da veliki broj turista dolazi iz dalekih zemalja, koje i same važe za velike i priznate ski centre.

Ako uzmemo u obzir odlično pripremljene i obeležene ski staze, kao i besprekorno funkcionisanje svih instalacija i infrastrukture, potpuno je jasno da ova planina skijašima pruža sve uslove za uživanje na snegu, kao i mogućnost za maksimalno iskorišćenje njenih prirodnih potencijala.

Pored atrakcija na otvorenom, važno je gde ćete biti smešteni i kakve sadržaje nudi objekat u kom boravite. Smeštajni kapaciteti Jahorine su na zavidnom nivou, ali objekat koji se trenutno gradi nadmašiće sva Vaša očekivanja!

 

Republika

Foto: Foto Galens Invest

 

 

 

U pitanju je hotelsko – apartmanski kompleks Jahorina Mountain Resort & Spa, koji se gradi na neverovatnoj skijaškoj lokaciji, na 1650 metara nadmorske visine. Kako je najavio investitor, kompanija Galens Invest, ovaj objekat će postati svojevrstan simbol Jahorine, koji će svojim sadržajima, lokacijom i kvalitetom postaviti nove standarde, ne samo u regionu, već i u čitavom delu Evrope.

San svakog skijaša je da iz apartmana izađe direktno na ski stazu, spreman za nove avanture na snegu. Jahorina Mountain Resort & Spa će Vam upravo to omogućiti! Smešten na fantastičnu skijašku lokaciju, na stazu Prača, obezbediće pravi doživljaj zimskog odmora! U sklopu hotela nalaziće se najsavremenije opremljena skijašnica, ski bar, ali i luksuzni, prvoklasni sadržaji, namenjeni za relaksaciju i opuštanje nakon hladnog dana na padinama Jahorine.

Republika

Foto: Foto Galens Invest

 

 

Wellness i spa raj na preko 5.000 kvadrata, nekoliko restorana sa vrhunskom gastronomskom ponudom, dečija igraonica i podzemna garaža povezana toplom vezom sa ostatkom hotela, samo su neki od razloga zašto će upravo Jahorina Mountain Resort & Spa postati Vaše omiljeno mesto za zimski odmor.

Oduševiće Vas činjenica da se jedan deo apartmana nalazi u prodaji i da možete da imate svoju ličnu oazu mira, sa savršenim pogledom na olimpijsku lepoticu. Ukoliko postanete vlasnik apartmana u ovom kompleksu, bićete u prilici da iskusite sve čari odmora, u bilo koje doba godine, ali i da uživate u svim sadržajima, projektovanim da zadovolje i najzahtevnije goste. Jahorina Mountain Resort & Spa se gradi uz finansijsku podršku UniCredit banke, a više informacija o sadržajima i uslovima kupovine možete dobiti pozivom na brojeve: +381 66 033 222 i +387 66 033 222.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading